+31 55 312 44 65

+31 55 312 44 65

Weekmaker bestendige matte lak PU5700

PU5700 Topseal Mat TYRE PROOF

Ontdek onze weekmaker bestendige PU5700 matte topseal – de ultieme oplossing voor moeiteloze bescherming en onderhoud van oppervlakken. Eenvoudig aan te brengen, behoudt het zijn matte uitstraling en biedt het langdurige weerstand tegen vlekken en slijtage. Perfect voor uw vloeren.

Als toplaag op

  • Minerale ondergronden
  • Beton Ciré
  • Microcement
  • Troffelvloeren
  • Epoxy gietvloeren
  • Epoxy coatings
EP3900 systeem

De weekmakerbestendige revolutie

In de wereld van coatings en afwerkingen staat een nieuwe revolutie op het punt te beginnen met de opkomst van watergedragen polyurethaan lakken die zowel vlekbestendig als bestand zijn tegen weekmakers. Deze PU5700 Topseal is daarvan de nieuwste innovatieve. Het zorgt voor een radicale verandering in de manier waarop we onze oppervlakken beschermen en verfraaien, maar ook een milieuvriendelijkere benadering van deze transparante coatings.

Traditionele oplosmiddelgedragen polyurethaan lakken hebben lang de norm bepaald als het gaat om duurzame en beschermende afwerkingen voor kunststofvloeren en andere materialen. Echter, ze brengen ook aanzienlijke nadelen met zich mee, waaronder sterke geuren, schadelijke emissies en het gebruik van schadelijke chemicaliën voor mens en natuur.

Door water als drager te gebruiken in plaats van schadelijke oplosmiddelen, verminderen deze lakken de milieu-impact aanzienlijk en minimaliseren ze de blootstelling aan giftige dampen tijdens het aanbrengen. Dit maakt ze veiliger en gezonder voor zowel gebruikers als het milieu.

Wat betreft prestaties doen water gedragen polyurethaan lakken niet onder van hun oplosmiddel houdende tegenhangers. Ze bieden uitstekende vlekbestendigheid, waardoor oppervlakken beschermd blijven tegen morsen, vlekken en andere verontreinigingen. Dit maakt ze ideaal voor toepassingen in huizen, kantoren, restaurants en andere openbare ruimtes waar gemakkelijke reiniging en onderhoud essentieel zijn.

Bovendien is deze PU5700 Topseal lak bestand tegen weekmakers, wat betekent dat ze hun kleur en kracht behouden wanneer ze in contact komen met rubberproducten waar weekmakers in verwerkt zijn. Dit maakt ze uitermate geschikt voor toepassingen in autogarages, showrooms, garage aan huis en over harde ondergronden zoals het Dr. Crete microcement systeem. Ook in  industriële omgevingen waar ze worden blootgesteld aan een breed scala aan potentieel schadelijke stoffen is het de oplossing om een duurzame lak aan te brengen.

Al met al vertegenwoordigd de PU5700 Topseal Mat TYREPROOF een spannende ontwikkeling in de wereld van coatings en afwerkingen. Met hun combinatie van milieuvriendelijkheid, uitstekende prestaties en veelzijdige toepassingsmogelijkheden, beloven ze een nieuwe standaard te worden voor het beschermen en verfraaien van oppervlakken in de moderne wereld.

Systeemopbouw voorbeeld

Gietvloer EP3900
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.