+31 55 312 44 65

+31 55 312 44 65

Gietvloeren

Dutch Resin Group heeft verschillende vloersystemen voor gietvloeren waarbij de toepassing en eisen van de eindgebruiker lijdend zijn in de keuze van het systeem. U kunt in het onderstaande overzicht lezen waarvoor het gietvloer systeem kan worden toegepast. Alle systemen zijn naadloos, vloeistofdicht en eenvoudig te reinigen.

Door te klikken op uw gewenste systeem vind je een uitgebreide uitleg met producteigenschappen en technische specificatie.

Hulp nodig bij uw gewenste systeemopbouw?  Neem dan contact op met onze expert om uw vragen te beantwoorden.

gietvloerpu 3045

Polyurethaan vloersysteem geschikt voor kantoorgebouwen, natte ruimtes, industrie Gezondheidszorg, Praktijkruimtes, Kantoren, Detailhandel, Onderwijs. Door zijn shore D van 60 is hij uitermate geschikt bij veel belopen oppervlakten. De vloer is blijvend elastisch waardoor deze geluid dempt.

Lichtecht polyurethaan vloersysteem geschikt voor woningen. Door zijn uv bestendige eigenschap is deze ideaal te verwerken in designvloeren zoals een betonlook vloer waarbij kleurgarantie van groot belang is.

Lichtecht polyurethaan vloersysteem geschikt voor woningen. Door zijn uv bestendige eigenschap is deze ideaal te verwerken in designvloeren zoals een betonlook vloer waarbij kleurgarantie van groot belang is. Deze gietvloer bevat een quartz toevoeging welke de gietvloer een ruwe betonlook geeft.

Gietvloer systeem op basis van epoxy. Geschikt voor industriële toepassing in fabriekshallen, garages, magazijnen, technische ruimtes en/of winkels.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.