+31 55 312 44 65

+31 55 312 44 65

Microcement

Microcement

Dutch Resin Group heeft verschillende microcement vloer en wandsystemen onder de noemer Dr. Crete. waarbij de toepassing en eisen van de eindgebruiker lijdend zijn in de keuze van het systeem. U kunt in het onderstaande overzicht bekijken welk systeem waar kan worden toegepast. Alle vloersystemen zijn zowel naadloos, vloeistofdicht en eenvoudig te reinigen als mede extreem krasvast te verkrijgen. 

Ons 1K wandsysteem of beton cire is niet waterdicht en geschikt voor ruimtes zoals de woonkamer hal of kantoor.

Door te klikken op uw gewenste systeem vind je een uitgebreide uitleg met producteigenschappen en technische specificatie.

Hulp nodig bij uw gewenste systeemopbouw?  Neem dan contact op met onze expert om uw vragen te beantwoorden.

Algemene Dr. Crete microcement informatie kun je vinden door op deze knop te drukken.

Dr. Crete Stone Vloersysteem

Dr. Crete Stone microcement vloer is in twee gradaties verkrijgbaar Raw en Fine. Deze twee versies geven je tal van mogelijkheden om verschillende eindresultaten en uitstralingen te creëren. De stone is gecreëerd om zowel muur als wand/trap met hetzelfde product af te kunnen werken zonder dat hier kleurafwijkingen structuur problemen voorkomen. 

dr. crete diamond vloer

Dr. Crete Diamond Vloersysteem

Dr. Crete Diamond is een 2 componenten microcement vloersysteem voor een duurzaam resultaat. Oersterk en krasvast, te gebruiken in woningen, showrooms kantoren enzovoort. Dit vloersysteem kan overal worden toegepast.

dr. crete stone wandsysteem

Microcement, een mengsel van vulstoffen, polymeren en pigmenten, biedt sterke, naadloze wandafwerkingen die bestand zijn tegen slijtage. Waterdicht en aanpasbaar in kleur en afwerking, past het perfect in badkamers en keukens, en vereist minimaal onderhoud.

Dr. Crete Beton cire, kant en klaar wandcement

1-component systeem op basis van acrylaat. Kant en klaar betekent opmengen en aanbrengen. Kan op zeer veel verschillende manieren worden aangebracht om de meest uiteenlopende effecten te creëren. Dit wandcement is geschikt voor alle ruimtes geschikt met uitzondering van natte ruimtes aangezien dit niet een waterdicht systeem is. 

Nog geen klant? Meld je aan via onderstaand formulier.

Aanmeld formulier

Beste nieuwe klant, Dit onderstaand formulier geeft je de mogelijkheid om je aan te melden bij Dutch Resin Group. Hierdoor krijg je een persoonlijke inlogcode waarmee je op onze website producten kan bekijken en bestellen. Tevens wordt je geïntroduceerd met een accountmanager om uw eventuele vragen te beantwoorden

Wat is microcement?

Dr. Crete Microcement, ook bekend als “beton cire”, “cementpleister” of “leefbeton”, is een decoratief en functioneel bouwmateriaal dat wordt gebruikt om gladde, naadloze afwerkingen te creëren op oppervlakken zoals muren, vloeren en werkbladen. Het wordt gemaakt van een mengsel van cement, fijne toeslagstoffen en water, en wordt aangebracht in een dunne laag die uithardt tot een duurzaam, monolithisch oppervlak.

Een van de belangrijkste voordelen van Dr. Crete microcement is zijn veelzijdigheid. Het kan worden aangebracht op een breed scala aan oppervlakken, waaronder beton, baksteen, hout en zelfs bestaande tegels, en kan worden gekleurd of geverfd om een breed scala aan kleuren en afwerkingen te verkrijgen. Het kan ook worden gebruikt in zowel residentiële als commerciële omgevingen, en is geschikt voor gebruik in zowel binnen- als buitentoepassingen.

Microcement staat ook bekend om zijn duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Eenmaal aangebracht en uitgehard, is het bestand tegen slijtage, vlekken en waterschade, en kan het vele jaren meegaan met minimaal onderhoud. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, omdat het een glad, niet-poreus oppervlak heeft dat geen vuil of bacteriën herbergt.

Het proces van het aanbrengen van microcement omvat verschillende stappen. Eerst moet het oppervlak goed worden voorbereid en gereinigd om ervoor te zorgen dat de mix goed hecht. Afhankelijk van de toestand en het soort materiaal kan het oppervlak worden geslepen of geschuurd.

Vervolgens wordt een bindmiddel op het oppervlak aangebracht om de hechting van het microcement te bevorderen. Het mengsel wordt vervolgens gemengd en in dunne lagen aangebracht, meestal met behulp van een troffel of spatel. Het is belangrijk om gelijkmatig te werken om te voorkomen dat er zichtbare naden of oneffenheden in het oppervlak ontstaan.

Nadat het Dr. Crete microcement is aangebracht en gladgestreken, moet het uitharden. Dit proces neemt gewoonlijk enkele uren of dagen in beslag, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en -vochtigheid. Gedurende deze tijd is het belangrijk het oppervlak te beschermen tegen voetverkeer.

Er zijn verschillende factoren te overwegen bij het kiezen van microcement voor een project. Een van de belangrijkste overwegingen zijn de kosten, aangezien Dr. Crete microcement goedkoper is dan traditionele industriële afwerkingen zoals een gietvloer of beton cire. Een goede keus voor u als verwerker.

Een andere belangrijke overweging is het vaardigheidsniveau van de installateur. Microcement vereist een hoge mate van precisie en aandacht voor detail, omdat eventuele onvolkomenheden of fouten in het applicatieproces zichtbaar zullen zijn in het afgewerkte oppervlak. U als vakman beslist hoe het eindresultaat eruit komt te zien om de best mogelijke resultaten te garanderen.

In het algemeen is microcement een veelzijdig en duurzaam bouwmateriaal dat kan worden gebruikt om gladde, naadloze afwerkingen op een verscheidenheid van oppervlakken te creëren. Terwijl het aanbreng proces lastiger kan worden ervaren als traditionele industriële uitstralingen, maken de lage onderhoud en de lange levensduur het een rendabele keus voor vele projecten in residentiële als de commerciële sector.

Microcement leverancier

De introductie van de nieuwste en meest innovatieve oplossing in woning- en bedrijfsrenovaties: Dr. Crete microcement.

Wij zijn exclusief leverancier en producent van dit microcement. Als eindgebruiker kun je bij ons terecht voor een strak, modern en duurzaam alternatief voor traditionele afwerkingen zoals een gietvloer, coatingvloer, tegels, hout of steen.

Ons microcement wordt in een dunne laag aangebracht, waardoor een naadloze afwerking ontstaat die kan worden aangepast aan elke stijl of ontwerp. Het is ook bestand tegen water, vlekken en de meest uiteenlopende krassen, waardoor het perfect is voor drukbezochte ruimtes zoals kantoren, showrooms, keukens, woonkamers, badkamers en de welkomsthal.

Niet alleen is microcement visueel prachtig, het is ook gemakkelijk te onderhouden en kan worden toegepast op een verscheidenheid van oppervlakken, waaronder beton, hout en baksteen.

Neem geen genoegen met verouderde afwerkingen, upgrade naar de moderne en duurzame oplossing van Dr. Crete microcement. Neem vandaag nog contact op met ons team voor meer informatie en transformeer uw ruimte met de nieuwste renovatietechnologie.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.