+31 55 312 44 65

+31 55 312 44 65

Dr. Crete microcement

dr. crete logo

Microcement.​

Dr. Crete Microcement biedt twee esthetisch stoere systemen. De Dr. Crete Stone is een 2-componenten hybride systeem voor vloeren en wanden. Het systeem is in twee gradaties te verkrijgen van “RAW en FINE”. UV bestendig en in veel kleuren te verkrijgen.

De Dr. Crete Diamond is de extreem krasvaste variant voor op de vloer. Een duurzame vloer waar je jaren lang plezier van hebt. UV bestendig en in veel kleuren te verkrijgen.

Kleuren

Voor Dr. Crete microcement zijn er 24 basis kleuren uitgekozen.

Naast deze 24 basis kleuren kunnen ook alle gangbare RAL en NCS kleuren gemaakt worden voor dit systeem. Hierdoor staat u vrij om uw eigen kleurlijn(en) op te zetten.

Geschikt voor

 • Woningen
 • Praktijkruimtes
 • Kantoren
 • Detailhandel
 • Onderwijs
 • Showrooms
 • Scholen
 • Kantine
 • Horeca
 • Aanrechtbladen

''Create Sustainable
Crete Products ''

dr. crete logo

Systeemopbouw vloer

 1. EP 8050 Primer / EP 8075 Primer + Dr. Crete hechtzand FIJN/GROF

 2. Dr. Crete Diamond RAW / Dr. Crete Diamond FINE

 3. Dr. Crete Diamond RAW / Dr. Crete Diamond FINE

 4. PU8350 1K Dr. Crete GEL

 5. PU8300 Dr. Crete Topseal MAT 

 6. PU8300 Dr. Crete Topseal MAT (optioneel)

Gietvloer PU3045

Basis Kleuroverzicht Dr. Crete

Naast deze 20 basis kleuren kunnen ook alle gangbare RAL en NCS-kleuren gemaakt worden voor dit systeem. Hierdoor staat u vrij om uw eigen kleurlijn(en) op te zetten.

Kleuren kunnen per beeldscherm verschillend worden weergegeven worden. Voor accurate kleurstalen kunt u contact opnemen met de sales afdeling van Dutch Resin Group.

Dr. Crete Platinum
Dr. Crete Silver
Dr. Crete Taupe
Dr. Crete Forel
Dr. Crete Pearl
Dr. Crete Dark Silver
Mocha
Dr. Crete Tavern Taupe
Dr. Crete Almond
Dr. Crete Smoke
Dr. Crete Pebble Grey
Dr. Crete Fudge
Dr. Crete Marble Grey
Dr. Crete Onyx
Dr. Crete Tundra
Dr. Crete Warm Grey
Dr. Crete Castle Grey
Dr. Crete Cacao
Dr. Crete Olive
Dr. Crete Dark Taupe

Downloads

Onderstaand vind u onze applicatie handleiding, kleuren overzicht en Technische informatie bladen

Technische specificatie

 • Technisch informatieblad
 • Veiligheidsblad A
 • Veiligheidsblad B

Aanmeld formulier

Beste nieuwe klant, Dit onderstaand formulier geeft je de mogelijkheid om je aan te melden bij Dutch Resin Group. Hierdoor krijg je een persoonlijke inlogcode waarmee je op onze website producten kan bekijken en bestellen. Tevens wordt je geïntroduceerd met een accountmanager om uw eventuele vragen te beantwoorden

Dr. Crete Microcement, met oog voor applicateur

Op zoek naar een vloermateriaal dat niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook gemakkelijk aan te brengen? Ontdek Dr. Crete microcement, de ultieme keuze voor verwerkers die streven naar hoogwaardige resultaten met minimale moeite.

Met Dr. Crete microcement hoeft u niet te kiezen tussen sterkte en gebruiksgemak. Onze hoogwaardige microcementproducten combineren beide eigenschappen om een vloer te creëren die niet alleen bestand is tegen de tand des tijds, maar ook snel en efficiënt kan worden aangebracht.

Een van de grootste voordelen van microcement is het gemak van installatie. Dankzij de speciale formule en samenstelling kan microcement gemakkelijk worden aangebracht op vrijwel elk oppervlak, of het nu gaat om beton, hout, tegels of zelfs bestaande vloeren. Met de juiste voorbereiding en techniek kunnen onze microcementproducten snel en naadloos worden aangebracht, waardoor u kostbare tijd bespaart zonder in te leveren op kwaliteit.

Bovendien is microcement uitzonderlijk sterk en duurzaam. Dankzij de unieke samenstelling van mineralen en polymeren biedt Dr. Crete microcement een ongeëvenaarde weerstand tegen krassen, slijtage en chemische stoffen. Dit maakt het ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals keukens, badkamers, winkels en restaurants, waar duurzaamheid en onderhoudsgemak essentieel zijn.

Maar dat is nog niet alles. Dr. Crete microcement staat ook bekend om zijn naadloze afwerking, waardoor u een vloer krijgt zonder voegen of naden die vuil en bacteriën kunnen verzamelen. Dit niet alleen zorgt voor een strak en modern uiterlijk, maar maakt ook het reinigen een fluitje van een cent.

Kortom, als verwerker wilt u een vloermateriaal dat zowel sterk als gemakkelijk aan te brengen is. Met microcement hoeft u niet te kiezen tussen deze twee eigenschappen. Ontdek vandaag nog de vele voordelen van microcement en geef uw projecten de duurzame en hoogwaardige afwerking die ze verdienen.

Dr. Crete microcement Dark silver
Dr. Crete Diamond Raw

Dr. Crete Microcement

Microcement vloeren hebben de afgelopen jaren een onmiskenbare opmars gemaakt in de wereld van interieurdesign. De esthetische aantrekkingskracht van deze vloersystemen heeft de markt betoverd en consumenten over de hele wereld verleid met hun unieke en veelzijdige karakter.

Een van de meest intrigerende aspecten van microcement is de naadloze afwerking die het biedt. In tegenstelling tot traditionele vloerbedekkingen, zoals tegels of houten vloeren, heeft microcement geen voegen of naden die de continuïteit van het oppervlak verstoren. Dit zorgt voor een glad en strak uiterlijk dat de ruimte een gevoel van ruimtelijkheid en eenheid geeft. Of het nu in een moderne loft, een minimalistisch appartement of een klassiek huis is, de naadloze esthetiek van microcement past perfect bij verschillende interieurstijlen en kan elke ruimte transformeren tot een oase van elegantie.

Een ander aspect dat bijdraagt aan de esthetische aantrekkingskracht van microcement is de veelzijdigheid ervan. Dit innovatieve materiaal kan op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht, van vloeren en wanden tot meubels en aanrechtbladen. Het kan worden aangepast aan verschillende kleuren, texturen en afwerkingen, waardoor ontwerpers en huiseigenaren de vrijheid hebben om hun creativiteit de vrije loop te laten en unieke en gepersonaliseerde ruimtes te creëren. Of het nu gaat om een rustieke betonlook, een moderne metallic afwerking of een elegante marmerimitatie, met microcement zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bovendien staat microcement bekend om zijn duurzaamheid en weerstand. In tegenstelling tot traditionele vloerbedekkingen is microcement bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor het ideaal is voor drukbezochte ruimtes zoals keukens, badkamers en commerciële locaties. Het vereist ook minimale onderhoud, waardoor het een praktische keuze is voor mensen met een drukke levensstijl.

Uitstraling microcement

De esthetische aantrekkingskracht van microcement strekt zich ook uit tot de milieubewuste consument. In vergelijking met traditionele vloermaterialen heeft microcement een kleinere ecologische voetafdruk, omdat het minder grondstoffen en energie vereist voor productie en installatie. Bovendien kan microcement worden aangebracht over bestaande oppervlakken, waardoor de noodzaak voor sloop en verwijdering van oude vloeren wordt verminderd, wat resulteert in minder afval en emissies.

Kortom, de esthetische aantrekkingskracht van microcement in de markt voor vloersystemen is onmiskenbaar. Met zijn naadloze afwerking, veelzijdigheid, duurzaamheid en milieuvriendelijke eigenschappen heeft microcement de harten van ontwerpers, architecten en huiseigenaren veroverd, en blijft het een tijdloze keuze voor moderne en stijlvolle interieurs wereldwijd.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.