+31 55 312 44 65

+31 55 312 44 65

Troffelvloer EP7000

EP Troffelvloer 7000.

Voor een vloeistof dichte afwerking van een vloer waarbij een hoge slagvastheid van toepassing is. De troffelvloer komt in aanmerking in situaties waarbij HACCP, Halal en arbo technische voorschriften van belang zijn. De trofflevloer kan antislip worden afgewerkt.

Ook geschikt voor het repareren van beton met aangetast wapeningsijzer, grindnesten, ondersabelingen van constructies en reparaties van niet bewegen de scheuren etc. In grote laagdikte aan te brengen. 

Eventueel mee te nemen is een holle plint voor het verzegelen van ruimtes en hierdoor een waterkerende afsluiting te garanderen.

Kleuren

De troffelvloer is in verschillende basis kleuren te krijgen. De basiskleuren vindt u in het onderstaande overzicht. De basiskleuren zijn uitwisselbaar waardoor u zelf een bepaalde kleurcombinatie kan creëren.

Geschikt voor

  •  Gezondheidszorg
  •  Praktijkruimtes
  •  Industriële ruimtes
  •  Foodsector
  •  Scholen
Ep7000 systeem

Verpakkingsgrootten

Primer / Bindmiddel / 1e seal

De troffelvloer bestaat uit en zak van 25kg ingekleurd quartzand hierin heb je de keuze om grenette(wit) of grit(zwart) aan toe te voegen. EP7000 primer/ bindmiddel / 1e seal is een alles in 1 epoxy binder die voor de eerst drie lagen is geschikt.
De verpakkingen hiervan zijn per 20kg jerrycans of per 200kg vaten.

De troffelvloer kan ook per set worden geleverd inclusief A+B.

Troffelvloer

De troffelvloer is in verschillende basis kleuren te krijgen. De verschillende basiskleuren vindt u in het onderstaande overzicht. Deze kleuren zijn uitwisselbaar waardoor u zelf bepaalde kleurcombinatie kunt creëren.

Systeem basis kleuren

Rood
Wit
Blauw
Groen
Zwart
Geel
Grijs
naturel
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Start typing to see products you are looking for.